B-TEAM OISTERWIJK

Welkom op onze website!

Wij zijn een groep vrijwilligers die zich inzet voor behoud en uitbreiding van de biodiversiteit (= de soortenrijkdom van planten en dieren) in de gemeente Oisterwijk.

Op de pagina Projecten kun je zien wat wij o.a. doen.

En wil je tips om zelf actie te ondernemen voor het vergroten biodiversiteit in je eigen omgeving? Kijk dan eens op de pagina Natuurweetjes.

Agenda

Vergadering B-team

B-team Oisterwijk heeft haar vergadering op 17 april 2023

Zijn er items die besproken moeten worden, bericht het ons: info@bteamoisterwijk.nl

Groei mee met het B-team en word onze vriend!

Het B-team kan je financiële steun goed gebruiken. Word daarom Vriend van B-team Oisterwijk voor slechts € 12,50 per jaar.

Maak € 12,50 op NL09RABO0189754494 t.n.v. B-team Oisterwijk en meld je aan via onderstaand formulier.

  Aanmeldformulier Vriend van B-team Oisterwijk

  Word nu Kapwachter!

  Nog elke week worden in Oisterwijk volwassen bomen gekapt. Daar wil het B-team Oisterwijk wat aan doen. Dat kan ze echter niet alleen! Daarvoor heeft het B-team betrokken inwoners nodig die ‘kapwachter’ willen worden en de bomen in hun directe omgeving willen beschermen. Meld je nu aan als Kapwachter en geef bomen een stem.

  Dagelijks checkt onze kapwachtersoftware jouw directe omgeving op bomenkap. We hebben de software zo ingesteld dat het alleen een berichtje verstuurt aan de mensen die wettelijk bevoegd zijn om wat te doen tegen de kap. Dus wanneer je een bericht van ons ontvangt, kan je ook echt impact hebben. Dit voor een kleine bijdrage van € 9,50 per jaar. Dit bedrag wordt jaarlijks van de bankrekening afgeschreven op de dag dat je lid bent geworden. Met jouw bijdrage hosten wij de ‘Kapwachter’ software, onderhouden wij het programma en steun je overige activiteiten van het B-team.

   Aanmeldformulier Kapwachter

   Partners van het B-team

   Partners zijn organisaties of bedrijven die het belangrijk vinden wat het B-team voor Oisterwijk doet op het gebied van biodiversiteit en het B-team daarom financieel ondersteunen.

   Onze partners:

   • Bureau voor duurzame ontwikkeling Ecotopia

   Organisaties waar wij mee samenwerken: