Nieuw lid B-team Oisterwijk!

Mijn naam is Martin Droog, ik ben 36 jaar oud en ik woon sinds ongeveer 3 jaar in Oisterwijk. Ik ben erg blij dat ik me in het B-team in kan zetten voor het behouden en versterken van biodiversiteit en natuurwaarden in de gemeente. Mijn hele werkende leven ben ik actief als adviseur ecologie na een studie biologie in Utrecht. In dat werk houd ik me hoofdzakelijk bezig met analyses van het functioneren van ecosystemen, waarbij een integrale blik op de omgeving noodzakelijk is.

Wat is nodig voor een robuuste duurzame natuur en welke drukken vormen de belangrijkste knelpunten? Door die vragen in beeld te brengen kunnen eerlijke afwegingen worden gemaakt en kunnen de belangen van de natuur goed worden vertegenwoordigd. Daarnaast ben ik goed thuis in de Nederlandse flora en ben ik bedreven in dataverwerking.

Binnen het B-team zet ik deze ervaring in waar het nodig is, samen met mijn kundige collega’s!

Martin Droog

mei 2024

Scroll naar boven